Fotowebsite
 
Welkom bij DIBO Assurantiën

DIBO Assurantiën is een volledig onafhankelijk financieel dienstverlener op het gebeid van schadeverzekeringen, hypotheken, risico- en inkomensverzekeringen. Daarnaast bieden wij een volledig pakket aan bankdiensten en -producten via ons agentschap van de RegioBank. Wij bieden onze dienstverlening regionaal aan. Deze kenmerkt zich door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Onze servicelijnen zijn kort waardoor u steeds adequaat en snel geholpen wordt.

Volledig onafhankelijke dienstverleners worden steeds schaarser. Alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling, kunt u een volledig objectief advies krijgen. Als agent van de RegioBank voorzien wij bovendien in de sterke vraag naar een aanbieder van bankdiensten in Amstenrade en omgeving. Bij ons bent u geen nummer. U bent altijd als onze persoonlijke klant welkom om uw geldzaken te regelen in de discretie van ons kantoor.

DIBO Assurantiën heeft samenwerkingen met veel aanbieders van productoplossingen zodat wij u ook na ons advies de daarbij passende productoplossingen voor u kunnen verzorgen.

DIBO Assurantiën gaat verder, ook nadat u voor ons heeft gekozen om uw verzekeringen onder te brengen bent u blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kunt u alle service van ons verwachten bij een schade of bij het 'bij de tijd houden' van uw verzekeringspakket.