Fotowebsite
 
Welkom bij DIBO Assurantiën

DIBO Assurantiën is een volledig onafhankelijk financieel dienstverlener op het gebeid van schadeverzekeringen, hypotheken, risico- en inkomensverzekeringen. Daarnaast bieden wij een volledig pakket aan bankdiensten en -producten via ons agentschap van de RegioBank. Wij bieden onze dienstverlening regionaal aan. Deze kenmerkt zich door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Onze servicelijnen zijn kort waardoor u steeds adequaat en snel geholpen wordt.

Volledig onafhankelijke dienstverleners worden steeds schaarser. Alleen bij een tussenpersoon die niet afhankelijk is van een bepaalde verzekeringsmaatschappij, bank of andere instelling, kunt u een volledig objectief advies krijgen. Als agent van de RegioBank voorzien wij bovendien in de sterke vraag naar een aanbieder van bankdiensten in Amstenrade en omgeving. Bij ons bent u geen nummer. U bent altijd als onze persoonlijke klant welkom om uw geldzaken te regelen in de discretie van ons kantoor.

DIBO Assurantiën heeft samenwerkingen met veel aanbieders van productoplossingen zodat wij u ook na ons advies de daarbij passende productoplossingen voor u kunnen verzorgen.

DIBO Assurantiën gaat verder, ook nadat u voor ons heeft gekozen om uw verzekeringen onder te brengen bent u blijvend verzekerd van een goede begeleiding en kunt u alle service van ons verwachten bij een schade of bij het 'bij de tijd houden' van uw verzekeringspakket.

  

In 2016 zijn er eenmalig verkiezingen geweest van RegioBank dat ze op zoek gingen naar het meest klantvriendelijke filiaal van de in totaal 530 kantoren.

Wij zijn persoonlijk uitgeroepen als beste zelfstandig adviseur van Limburg en zelfs tweede van heel Nederland! Hier zijn wij behoorlijk trots op.

P1130590.2